Hoe bouwen wij?

-Waarom prefab betoncasco?

Uitbouwineenweek heeft zich gespecialiseerd in het realiseren van uitbouwen met prefab betoncasco. Een innoverend bouwsysteem, dat ook als basis dient voor de seriematige bouw. Traditioneel bouwen is arbeidsintensief en kost relatief meer tijd en geld. Uit ervaring weten wij dat houtskeletbouw niet de voorkeur geniet en daarom heeft Uitbouwineenweek een prefab betoncasco ontwikkeld dat geschikt is voor kleinschalige bouw. De technieken van dit oerdegelijke systeem hebben we verfijnd en betaalbaar gemaakt. Door onze innoverende constructies zetten wij een supermooi en solide product in de markt met een eindresultaat waar zowel u als wij trots op mogen zijn.

-Werk in uitvoering

Wij leveren constante kwaliteit en daarom worden de werkzaamheden altijd uitgevoerd door professionele vakmensen die het systeem in de vingers hebben. Wij werken alleen samen met erkende bedrijven en al onze uitvoerende activiteiten vallen onder de verantwoording en verzekeringen van Bouwbedrijf Hamhuis B.V.  Als bouwbedrijf bieden wij tevens de mogelijkheid van een
extra BOUWGARANT verzekering.

-Duurzaamheid

Door de toepassing van solide, prefab betonconstructies biedt Uitbouwineenweek garantie op een lange levensduur en energiezuinigheid. Hierin zijn wij uniek in de sector van (uit)bouwbedrijven. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zijn onze uitbouwen optimaal warmte- en geluidsisolerend. Onze beglazing bestaat uit HR++ ramen. De binnenwandconstructie heeft een 5dB (A) betere geluidswering dan een spouwconstructie met een houtskeletbouw binnenwand. Onze betonnen dakvloer heeft een 14 dB (A) betere geluidswering dan een houten dakconstructie. De extra vierkante meters zijn nauwelijks merkbaar aan uw energierekening.

-Waardevast

Door onze innoverende bouwtechniek vormt de uitbouw één geheel met uw woning. De constructie is gemaakt zonder zichtbare draagbalken en het plafond en de vloer sluiten naadloos aan op de bestaande bouw Met een fraai uitziende uitbreiding van uw huis garanderen wij naast het ultieme woongenot, een solide investering. Ook op de lange termijn blijft een uitbouw van ons bedrijf een waardevermeerdering van uw huis.

-Op maat

Veel van onze uitbouwen worden toegepast voor uitbreiding van woonruimtes en keukens maar ook voor slaap- en badkamers op de begane grond.  Elk huis vraagt om een eigen aanpassing in afmeting en sfeer. Wij zijn niet gebonden aan bepaalde maten of uitvoeringen en zorgen ervoor dat uw uitbouw passend is tot op de millimeter en geheel volgens uw speciale wensen. In onze eigen werkplaats worden diverse bouwonderdelen, zoals ramen, kozijnen en deuren, prefab gemaakt. Voor een impressie kijk bij onze bouwprojecten

bouwend_nederland bouwgarant

offerte aanvragen