Over ons

Uitbouwineenweek is een kernactiviteit van  Bouwbedrijf Hamhuis B.V. Een jong en dynamisch familiebedrijf dat gevestigd is in Hardenberg. In 2007 zijn vader en zoon Hamhuis begonnen als algemeen bouwbedrijf en later hebben ze zich gespecialiseerd in het uitbouwen van woningen. Met hun jarenlange ervaring in de bouwwereld en hun liefde voor het vak zijn ze aan de slag gegaan en hebben nieuwe bouwtechnieken ontwikkeld om de constructie van uitbouwen nog meer te perfectioneren. Door de kleinschalige manier van werken houden ze de lijnen kort. De klant weet direct met wie hij te maken heeft en waar hij aan toe is. Heldere communicatie, transparantie in de kosten en betrouwbaarheid komen bij bouwbedrijf Hamhuis op de eerste plaats. Uitbouwineenweek is een specialisatie waar ze als familie trots op zijn. Een ambachtelijke uitbouw van Hamhuis staat als een huis.

Onze missie

Vanaf het eerste contact tot en met de laatste opgeruimde steen, dragen wij zorg voor een feilloos bouwproces, waarin de klant altijd het laatste woord heeft. Wij houden van helderheid en duidelijke communicatie. Ons plan van aanpak wordt vooraf met u besproken. Bij ons krijgt u ook echt wat wij beloven. Wij leveren op de vastgestelde datum, bouwen binnen de afgesproken tijd, hanteren een vaste prijs en presenteren u geen financiële tegenvallers achteraf. Wij kiezen voor samenwerking met vakbekwame en betrouwbare mensen, en werken alleen met duurzame materialen waardoor wij kwaliteit van het hoogste niveau kunnen leveren. Voor minder bouwen wij niet. Bouwbedrijf Hamhuis biedt met Uitbouwinweek de garantie voor een perfect afgeleverd product. Wij willen niet de goedkoopste, maar wel de beste zijn!

Bouwgarant

Uitbouwineenweek is lid van BouwGarant waarmee we onze klanten extra zekerheid en garantie bieden op de uitbouw van uw woning. Als BouwGarant-aannemer kunt u rekenen op:

Juiste diploma’s en verzekeringen Een aannemer met het BouwGarant keurmerk word je alleen als je over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt. Met Uitbouwineenweek van Bouwbedrijf Hamhuis B.V. heeft u de zekerheid van de juiste aannemer.

Aantoonbare ervaring Aannemers met het BouwGarant keurmerk hebben aantoonbare ervaring in de bouw.

Uitbouwineenweek is een vakkundig en betrouwbaar bedrijf dat kan bogen op jarenlange ervaring.

Duidelijke afspraken Aannemers met dit keurmerk dienen alle afspraken samen met de klant op papier te zetten. Dit gebeurt vanaf de offerte tot en met de oplevering van de uitbouw. Er zijn geen verrassingen achteraf.

Garantie U kient kiezen voor extra zekerheid door een garantie af te sluiten. Mochten wij failliet gaan dan heeft u met de Verbouwgarantie de zekerheid dat uw uitbouw wordt afgebouwd.

Kwaliteitscontroles Uitbouwineenweek van bouwbedrijf Hamhuis B.V. wordt regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Alleen aannemers die aan alle eisen van BouwGarant voldoen mogen het keurmerk dragen.

Uitgebreide klachtregeling Mocht er iets voorgevallen zijn tijdens het bouwproces of u bent ontevreden over de service dan is een uitgebreide regeling waarbij het snel en adequaat oplossen van de klacht centraal staat.

Neem contact met ons op.