Uitbouw in een week

Altijd al een uitbreiding van uw woon- of eetkamer gewild? Een grotere keuken?  Of eindelijk die slaapkamer en/of badkamer op de begane grond? Uitbouw in een week realiseert uw aanbouw in slechts één week.

Uitbouw in een week
is dé kernactiviteit van Bouwbedrijf Hamhuis B.V., een jong en dynamisch familiebedrijf dat sinds 2007 gevestigd is in het hart van het Overijsselse  Vechtdal.

Nieuw bouwsysteem
Wij hebben een innoverend aanbouw systeem bedacht waardoor wij voor een betaalbare prijs en in een zeer korte bouwtijd een kwalitatief hoogwaardige uitbouw kunnen neerzetten. Onze ervaring is dat houtskeletbouw niet de voorkeur geniet en daarom heeft Uitbouw in een week een prefab betoncasco ontwikkeld dat geschikt is voor de kleinschalige bouw. Onze aanbouwen worden ter plaatse gebouwd en afgewerkt. Bouwbedrijf Hamhuis staat voor solide en oerdegelijk handwerk!

Voordelen
Onze specifieke werkwijze heeft alleen maar voordelen. De aanbouw sluit naadloos aan op de bestaande vloer en het plafond en wordt daardoor één geheel met uw woning. De bouwkundige constructie van de uitbouw is geluidswerend en heeft een zeer hoge isolatiewaarde voor een maximaal wooncomfort.

Betaalbaar
Kost dit nu veel meer dan een kant en klaar product? Nee. Ondanks het gebruik van de nieuwste en meest duurzame technieken blijft een aanbouw van Bouwbedrijf Hamhuis heel betaalbaar. Wij hanteren een inclusief prijs. Bij ons treft u géén verrassingen achteraf.

Met een eindresultaat waar zowel u als wij trots op mogen zijn!

Voor een impressie kijk bij onze bouwprojecten


button

U kunt ook een showroom bezoek plannen. Wij hebben een voorbeeld uitbouw om een helder beeld te geven.